ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η πολιτική της εταιρείας μας MMC – Μιχαήλ Μανδάλακας Α.Ε., μας καθιστά πάντα πρόθυμους να συζητήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας και να «χτίσουμε» πάνω σ’ αυτές τους ιδανικούς συνδυασμούς υφασμάτων και χρωμάτων, αλλά και να επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες ραφές, ώστε να επενδύσετε τα παράθυρα και τα έπιπλά σας.

Το κατάστημά μας παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα ραφής των υφασμάτων που θα επιλέξετε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Ανά πάσα στιγμή, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες σας και να προτείνει ιδανικές λύσεις. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το χώρο σας, αλλά και στη συνέχεια, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη που είναι πιθανό να προκύψει. Επίσης, σας δίνουμε τη δυνατότητα να έρθουμε στο χώρο σας για προμέτρηση και δειγματισμό, αλλά και για τοποθέτηση των κουρτινόξυλων και των κουρτινών, εφόσον το επιθυμείτε.

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορούμε να κατασκευάσουμε couvre-lit, παπλώματα, τραπεζομάντηλα, μαξιλαράκια και άλλα είδη, σε επιθυμητές διαστάσεις, από τα ίδια υφάσματα που έχετε επιλέξει για τις κουρτίνες σας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΠΕΙΡΑ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ